Ранена душа

За филма

Държава: Мексико
Година: 2003
Жанрове: Сапун

Режисьор: Luis Zelkowicz

В ролите: Итати Канторал, Габриел Порас, Родриго де ла Роса, Елизабет Сервантес, Гилермо Квинтанила, Хуан Карлос Мартин дел Кампо и др.


"El alma herida": Това е историята на семейство Гранадос и тяхната мечта да прекоси границата на САЩ. В опита си да пресече границата, Салвадор и двете му деца Еухения и Даниел са отделени от майка си Каталина, съпруга на Салвадор.

Близо до дома си Еухения почти е прегазена от камион, каран от Хуан Мауел. Той винаги се е държал за семеството си и когато Еухения става на 15 разбира, че е влюбена в него.

Но когато разбира, че смятаната й за мъртва майка, е жива, Еухения започва издирване, за да я намери. Но преди да замине за САЩ, Еухения оставя писмо на Хуан Мануел, в което му споделя чувствата си. Брат му Алехандро винаги му е завиждал, той прочита писмото и пише на Еухения.

Изпълнена с надежди, тя се връща в Мексико, споделяки, че търсенето на майка й е било неуспешно. В този момент Еухения разбира, че Хуан Мануел никога не й е отговарял, бил е Алехандро, отчаяна тя се връща в САЩ.

Хуан Мануел я последва, намира майка й - Каталина, така Еухения разбира колко много я обича. Но тя и майка й ще трябва да се изправят ли в лице с демоните, когато се върнат в Мексико...

ИЗБРАНО