Огън в кръвта

За филма

Оригинално заглавие: Fuego en la sangre
Държава: Мексико
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Miguel Corcega

В ролите: Adela Noriega, Eduardo Yanez, Jorge Salinas, Maria Sorte


Историята на трима братя - Хуан, Оскар и Франсиско Рейес, които пред гроба на сестра си Либия се заклеват да отмъстят за нейната смърт. Либия умира при странни обстоятелства, след като е била съблазнена от Бернардо Елисондо. За да изпълнят своята клетва, те отиват в имението на семейство Елисондо, готови да си отмъстят. Но след неочакваната конфронтация с Дон Агустин Асеведо, тъста на Бернардо, те са длъжни да построят къща в имението на семейство Елисондо.

С намерението да разследват човека, който е виновен за смъртта на Либия, те започват работа по къщата (заемайки мястото на истинските работници) и скоро се сблъскват с трите дъщери на Бернардо Елисондо: София, Сарита и Химена, както и с консервативната Габриела Асеведо, неговата законна съпруга. Братята са омагьосани от жените, които се оказват напълно различни от техните представи.

Всички герои преживяват много тежки ситуации, много конфликти, срещи и недоразумения, докато братята Рейес се изправят пред въпроса дали да продължат с обещанието, което са дали пред гроба на сестра си Либия, или да бъдат с жените, които обичат, загърбвайки миналото.

„Fuego en la sangre" е история, където всякакви човешки чувства - както благородните, така и най-извратените, са въвлечени във водовъртежа на страстите.

ИЗБРАНО