Лицето на другата

За филма

Държава: Колумбия / САЩ
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Давид Посада, Дани Гавирия

В ролите: Елисабет Гутиерес, Мартин Карпан, Габи Еспино, Габриел Порас, Марица Родригес и др.


"El rostro de Analia": Мариана Монтиел е млада бизнесдама, която е начело на ANGEL'S, самолетна компания, основана от баща й. Тя е много способна в бизнеса, докато в личния си живот, историята й е напълно различна, тъй като не успява да защити това, на което най-много държи: собствения си брак.

От момента, в който се запознава с Даниел Монтиел, тя се влюбва отчаяно в блестящия архитект, с когото поддържа страстна връзка. Като резултат от тази връзка, на бял свят се появява Адриана - дете, което никой от двамата не е очаквал и което се превръща в причина за прибързания брак, който спасява името на семейство Андраде.

В началото, бракът им е щастлив. Мариана изцяло се доверява на съпруга си, помага му да израсне в компанията, но Даниел използва своя успех в работата, за да продължи своя живот като ерген. От положението се възползва Сара - красивата и сексапилна братовчедка на Мариана, завистлива по природа, която винаги е изпитвала към нея ревност заради това, че винаги е била в центъра на внимание в семейството. Даниел се превръща в неин каприз, с който може да се докаже като жена. Той се превръща в мания за нея, докато не успява да влезе в леглото му и да се превърне в негова любовница.

За Сара, да има Даниел на своя страна е съвършената стратегия, която може да й помогне да постигне целите в живота си - да заеме мястото на Мариана в компанията и да се възползва от властта и парите. Зад външността й се крие жена без съвест, която влага всички свои усилия, за да придобие много пари и власт, забърквайки се в делата с мафията на Рики Монтана, и се възползва от авиокомпанията, за да „пере" парите си.

Тъй като амбицията на Сара няма никакви граници и усещайки, че Мариана може да бъде голяма пречка за нея, тя решава да я отстрани от пътя си с помощта на опасен съюзник.

Монтана, в опит да докаже лоялността на своята сексапилна любовница и еротична балерина, на която не се доверява, й възлага мисия на Аналия Монкада ­- да изтрие от лицето на Земята Мариана. Жената е принудена да приеме мисията, тъй като трябва да премахне всяко съмнение в своя бос, който може да й помогне да се внедри в организацията. Това, което той не знае е, че тя е полицай под прикритие, която навлиза в организацията му, за да събере достатъчно доказателства против него, но преди всичко, тя иска да отмъсти за смъртта на годеника си, който е умрял в ръцете на този опасен мафиот.

В денят, в който Мариана разбира за изневярата на съпруга си, подтиквана от болката, тя напуска празника по случай годишнина от сватбата й, за да се срещне със своя палач и накрая със смъртта. Аналия се качва в колата й, за да я убие, както се предполага, но тогава Мариана става жертва на произшествие, в което умира Аналия.

Докато всички вярват, че Мариана не съществува повече, д-р Армандо Ривера я открива обгоряла и решава да възстанови лицето й, използвайки експериментална процедура по клониране. Но има проблем - жената е в безсъзнание, а когато идва на себе си, страда от амнезия. Без да подозира, документите, които лекарят открива на местопроизшествието не са на Мариана, а на Аналия. Тогава Ривера й дава втори шанс да живее, но под самоличността на друга жена и с лицето на Аналия.

Минава време... След като разбира, че опитите да си върне паметта са напразни, Мариана решава да се върне към живота. В този непознат за нея свят, тя се води само от инстинктите си. Без да знае, животът й е подготвил изненада - отново се среща с дъщеря си и съпруга си.

И точно в този момент започва историята, изпълнена с любов, страст и екшън. Аналия открива същата любов, която я е побъркала в миналото, към Даниел, който я хипнотизира с погледа си и отново се разкрива възможността да обича.

Двамата непознати започват да се влюбват. Мариана се връща в дома на семейство Монтиел като бавачка на дъщеря си, но с престъпната история на истинската Аналия не би могла да бъде щастлива. Тя е принудена да живее с товара на живота и престъпленията на жената, която й е подарила лицето си. Докато се лута между опасността, смъртта и любовта, тя открива тайните, които е крила тази жена...


Уеб сайт на филма: http://www.telemundoeventos.com/elrostrodeanalia/

ИЗБРАНО