Неочакван обрат

За филма

Държава: България
Година: 2006
Жанрове: Крими

Режисьор: Станислав Дончев

В ролите: Стефан Мавродиев, Антон Радичев, Вълчо Камарашев, Стефан Мавродиев, Джони Пенков, Максим Генчев, Влади Априлов, Неда Морфова


13-сериен български игрален филм, продукция на "Динамик Артс" и TV7. Всяка от сериите е отделно 30-минутно филмче с различен сюжет, а криминалният жанр ги обединява.


Сюжетите на новелите са с остър криминален характер: заговори, убийства, трафик на наркотици и хора. В епизодите има много каскади, катастрофи с коли, мистика и дори фантоми.


Епизод 1:

Редник успява да избяга от гранично поделение, а по следите му тръгват войници и един майор, който е извикан от София заради уменията си. Докато тече преследването става ясно, че беглецът има много сериозни причини, за да избяга. Интригата се завърта около една мечка!

Епизод 2:

Мъж (в ролята - Тодор Танчев) получава видения за бъдещето и се опитва да предотврати някои от тези събития. Действието се развива на пътя – в кола и в бензиностанция.

Епизод 3:

Стефан Мавродиев и Антон Радичев са в ролята на братя и съперници в стара буржоазна къща в центъра на София. В ролята на полицейския инспектор е Александър Юлиев.

Епизод 4:

История за двама млади мъже – писател и певец, които са съквартиранти. Писателят е влюбен в медицинска сестра, която им е съседка. Двамата мъже започват да подозират, че в мястото, където живеят, стават престъпления. За ужас на писателя, вероятно е замесена и сестрата. И тогава… тогава идва неочакваното.


От 27 юли 2009 г. по TV7.

ИЗБРАНО