Петият пръстен

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове:

Режисьор: David Barrett

В ролите: Бенджамин Брат, Денис Хопър, Кер Смит, Кели Ръдърфорд


"E-Ring": Сериалът е с награда Емми за праймтайм. Сигурността на нацията зависи от мъжете и жените, които работят в петия пръстен на Пентагона...


С обединени усилия Джери Брукхаймер (изпълнителен продуцент), Бенджамин Брат и Денис Хопър ни представят една история за най-важната американска крепост – Пентагона. В този център често възникват взривоопасни конфликти между военните герои и цивилните, на които те се отчитат. Тези ситуации понякога ескалират до кризи, в които въпросът е на живот и смърт както за отделни личности, така и за цялата държава. Важните решения, които се взимат в заседателните зали на Пентагона, и изпълнението на тези заповеди от военните части в различните точки на земното кълбо имат една основна и най-съществена мисия: оцеляването на нацията.


„Петият пръстен” е политическа драма, чието действие се развива зад стените на Пентагона. Сигурността на нацията зависи от мъжете и жените, които работят в петте пръстена на военното ведомство. Преди да се предприемат военни действия някъде по света, мисията трябва да бъде планирана и одобрена във външния и най-важен, 5-ти пръстен.


Всичко 23 епизода.

ИЗБРАНО