Красиви и амбициозни

За филма

Държава: Венесуела / Перу
Година: 2006
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Луис Бариос

В ролите: Раул Оливо, Карен Дехо, Нели дел Рио, Педро Хосе Паярес, Силвия Кабайеро и др.


"Bellas y ambiciosas": Комбинация от съблазнителна интрига и чувственост, тази теленовела разказва една пленяваща история с еротически отенък.

Алчност и амбиция властват в тази съвременна история, в която сексът, парите и властта са основна движеща сила на главните герои.

Хорхе и Андрея са лекомислени любовници, които постоянно търсят забавление и лесни пари. Мечтаят да забогатеят бързо и без усилия. Те решават, че са намерили начин за изпълнение на мечтата си, когато се запознават със Сесилия, красива и невинна девойка, която е на път да получи голямо наследство.

Планът се състои в следното: Хорхе да я съблазни, да се ожени за нея и след това да открадне състоянието й. Но това не е толкова лесно, колкото изглежда. Скоро става ясно, че за наследството на Паула отговаря не някой друг, а Диана, майката на Хорхе - амбициозна жена без никакви задръжки, която има собствена идея за това къде трябва да отидат парите: в нейните ръце. Ловка бизнес-дама, собственица на компания за „момичета на повикване", Диана страда от неудържима алчност.

От своя страна, Паола е много красива девойка, годеница на собственика на университета, където учи, същият, в който са и Андрея и Сесилия. Марио е влюбен в нея, но Паола има по-високи цели. Когато финансите на семейството й намаляват, Паола се отказва да живее без лукса и започва да работи като „момиче на повикване" при Диана, докато Марио се чуди къде изчезва годеницата му всяка нощ... а сестрата на Паола, полицайката Ерика, е решена да разбие бизнеса с незаконната проституция...

ИЗБРАНО