Любов без граници

За филма

Жанрове: Сапун


Диего Моран е шивач по призвание и продавач в реномиран бутик за мъжки дрехи. Той живее заедно със своята приятелка Валерия, въпреки че отношенията им не са много цветущи. Когато Валерия решава да го напусне, тя открадва семейните ценности от дома им. Освен това Диего е принуден да й даде спестените за кола пари, за да може Валерия да изплаща наема на апартамента си.

Прокуден от дома си, съсипан и отчаян Диего няма друг избор, освен да заживее в дома на родителите си, въпреки че баща му не го посреща с отворени обятия. Предаден и обран от любовницата си Диего търси морална подкрепа в семейството си най-вече в лицето на дядо си, който го разбира по-добре от всички. Неговите приятели Изела и Пако също му помагат да преодолее своя провален романс.

Скоро след преместването в бащиния си дом Диего среща Азул Тоскано и се влюбва в нея с цялото си сърце, но за нещастие Азул вече е сгодена за Маурицио Дуарте – собственик на преуспяваща компания, която се занимава със много съмнителна дейност. Постепенно Диего и Азул стават много близки, но под влияние на странни обстоятелства, те са принудени да се разделят, вярвайки, че раздялата им ще бъде вечна.

Диего се сприятелява със Силвана Ломбардо, самотна майка, която е загубила малкия си син преди две години. Тя обвинява за случилото се Маурицио и водена от своята безнадеждна скръб планира убийството му. Диего успява да я разубеди и по този начин спасява живота на Маурицио. От този момент нататък Маурицио смята Диего за свой най-близък приятел и го кани да работи за него. Първоначално Диего отказва, но Маурицио настоява и Диего приема предложението му. Той не знае, че Маурицио е съпруг на жената, която не може да забрави, и е изключително изненадан да види Азул в дома му.

Първоначално Диего не намира нищо съмнително в бизнеса на Маурицио. Той не е щастлив да работи за човека, който е завоювал жената на живота му и приема с неохота съдбата си. Диего е убеден, че Азул е предпочела Маурицио, понеже той може да й осигури комфорта и сигурността, от които тя се нуждае и които Диего не може да си позволи.

След време обаче Диего осъзнава същината на престъпния бизнес, с който Маурицио се занимава и незаконните сделки с няколко престъпни организации, в които е въвлечен. Но разкриването на истината за съпруга на Азул – неговата безскрупулност и способността му на неморални постъпки - ще му струва много скъпо. Скоро той осъзнава, че няма да може да се противопостави на Маурицио и да остане жив след това. Диего е загрижен и за Азул и няма да я изостави в опасното положение, което тя не осъзнава.

Той ще трябва да избира между спокойствието и сигурния си живот и борбата за любовта и живота на своята любима, дори и това да означава да води тази война от дъното на ада, в който се намира.

ИЗБРАНО