Търси се г-н Перфектен

За филма

Държава: Венецуела
Жанрове: Сапун

В ролите: Лусиано Д’Алесандро , Норкис Батиста


Ана Хесус Амарал е почтено момиче с дълбоки нравствени устои. Тя става жертва на мъжките разбирания за света, но вместо да се пречупи, това и вдъхва сили да учи Право, за да победи мъжете в собствената им игра.

Тя е убедена, че ако жените се възползват от здравия си разум и си помагат, те могат да се преборят за уважение.

Ана организира шествие под лозунга “Жени, борете се за достойнството си” в помощ на жени като нейната клиентка известната журналистка Патрисия Лара, която е подлагана на семейно насилие.

По време на протеста Ана среща училищната си любов Хуан Марко Коронел. Някога бунтар, сега Хуан Маркко е изключителен адвокат, а съпругът на Патрисия е негов клиент.

Хуан се е хванал на бас с най-добрия си приятел, че ще покори 70 жени за една година. Ако успее, ще спечели 100 000 долара. Ана Хесус трябва да бъде номер 70 в неговия списък. Но докато се опитва да вкара Ана в леглото, той ще падне в собствения си капан и ще се влюби. Следва друга изненада, когато Ана забременява от него. Дали вечният Дон Жуан ще може да влезе в ново амплоа, това на баща и съпруг?

Три жени споделят живота, болката и тревогите на Ана. Грета, най-младата е открила пътя към мъжките сърца. Магдалена търпеливо и внимателно се опитва да си върне любимия, като го убеди, че бракът е свещена институция. Госпожица Ревуелтас е преминала четиридесетте и се възприема като стара мома. Тя силно желае да стане майка и може би да открие любовта.

Четирите жени търсят г-н „Перфектен”. Дали ще намерят любовта…?

ИЗБРАНО