Истинска звезда

За филма

Оригинално заглавие: Totalmente Demais / Total Dreamer
Държава: Бразилия
Година: 2015
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Луиз Енрике Риос

В ролите: Марина Руй Барбоза, Фабио Асунсао, Жулиана Паеш, Жулиана Пайва, Вивиан Пасмантер


Поредица за безмилостния свят на модата.

Какво става, когато едно младо момиче, живеещо на улицата, среща собственик на голяма модна агенция и получава уникалната възможност да се докаже в индустрията? Интриги, скандали и отмъщение са само част от живота, който очаква 18-годишната Елиза (в ролята - Марина Руй Барбоза).

Елиза е 18-годишна, когато бяга от дома си в Кампо Кларо, след като години наред е подлагана на тормоз от доведения си баща Дино. Мечтата на Елиза е да намери истинския си баща и да помогне на майка си да излезе от трудната ситуация.

След като се премества в Рио, Елиза е ограбена и започва да продава цветя по ресторанти и кафета. Там е заплашвана от колоритен гангстер, отвсякъде дебнат опасности. Един ден среща бизнесмен на име Артур (Фабио Асунсао), който е начело на модна агенция. Артур ѝ предлага да работи за него, но там Елиза среща съпротива от Каролина (Жулиана Паеш) - издател на модно списание, влюбена в Артур.

От друга страна, Артур се влюбва в Елиза, което прави Каролина още по-разярена. В битката се включва и Касандра (Жулиана Пайва), която има неангажираща връзка с Артур, но е също толкова отдадена на целта да развали отношенията на Артур и Елиза, колкото и Каролина.

Образът на Артур е създаден по световноизвестния френски поет и прозаик Артюр Рембо (Arthur Rimbaud, 1854 - 1891). Той остава в историята като един от първите значими френски символисти, вдъхновил много писатели, пиеси и образи, след като умира на 37 години.

Сериалът е сниман в Рио де Жанейро – най-големия град на Бразилия, в едни от най-луксозните квартали и места в града, както и в бедни райони, с цел да се проследи издигането на главната героиния от улицата до професионалната кариера.

139 епизода по 37-42 мин.
Уеб сайт: gshow.globo.com/novelas/totalmente-demais/

От 6 ноември 2017 г. по bTV Lady. От 16 май 2019 г. - повторение.

ИЗБРАНО