Изиграни

За филма

Оригинално заглавие: Played
Държава: Канада
Година: 2013
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) Крег Нелсън

В ролите: Винсънт Уолш, Чандра Уест, Лиса Маркос, Дуейн Мърфи, Адам Дарши, Адам Бъчър


Драматична поредица, която проследява работата на Отдела за тайни разследвания – полицейски отдел, създаден да се инфилтрира в криминалния свят.


Полицаите влизат в роли и изпълняват сложни акции, които наричат още „игри”. Докато са под прикритие, те купуват дрога, представят се за адвокати, флиртуват с убийци, сприятеляват се с гангстери и уреждат доставки на оръжия – всичко с цел да събират доказателства, да изтръгват признания и да правят арести.


Полицаите от отдела са чаровни и с чувство за хумор. Те мислят бързо, говорят умело и разчитат на инстинктите и чара си, за да печелят доверие. Но „игрите” под прикритие са непредвидими – всичко може да се обърне за миг, полицаите трябва да са подготвени за всичко, във всеки момент. Ако не са убедителни, ако не са истински, ако изпуснат само един сигнал – животът им може да приключи внезапно.


Полицаите работят бързо и се хвърлят в дълбокото, участвайки в сложни сценарии с кратък срок за подготовка. После, след като са се представяли за влиятелни милионери, дилъри на кокаин, борсови брокери и наемни убийци, те се прибират у дома и се опитват да не позволят на работата да разруши личния им живот.


Ченгетата в екипа са много близки и конфликтите между тях са много разпалени. Животът и безопасността на агентите по време на акция зависят от колегите им, които трябва да ги пазят и да ги наблюдават постоянно, които винаги са наясно с високите рискове и които винаги са готови за действие. Работата и връзките между тях са уникални. Само друг полицай под прикритие може да разбере този начин на живот. Колкото по-дълго го правят, толкова по-трудно им е да създават човешки взаимоотношения с някой друг.



ИЗБРАНО