Свързани съдби

За филма

Държава: Португалия
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Pedro Lopes, Miguel M. Matias

В ролите: Diana Chaves, Joana Santos, Diogo Morgado, Custodia Gallego, Joao Ricardo, Joana Seixas, Margarida Carpinteiro, Lia Gama


"Lacos de Sangue": историята в тази романтична драма започва през 1984 г., когато един семеен пикник се превръща в трагедия.
Две сестри - Инес и Марта, заедно със своите родители - решават да прекарат следобеда край река в северна Португалия. Карайки се за една кукла, двете деца падат във водата и в опит да им помогне, техният баща загива. Инес успява да се спаси, но Марта изчезва в дълбините на реката.


Съкрушени от мъка и чувство за вина, Инес (Diana Chaves) и майка й продължават живота си - без да подозират, че Марта всъщност е оцеляла и е осиновена от бедно семейство в Лисабон, но под името Диана (Joana Santos).


През 2010 г., дочувайки разговор между родителите си, Диана разбира, че е осиновена и се заема да проучи истината за своето минало. Тя винаги е ненавиждала бедния живот, който й е отреден и когато открива кое е нейното истинското семейство - водена от завист и злоба - се заклева да отмъсти на сестра си, която намира за виновна за пропуснатите години...


Сериалът е носител на награда „Еми” за най-добра теленовела през 2011 г.

Един сезон (2010 - 2011 г.), 315 епизода х45 мин.


От 13 октомври 2014 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО