Опасни тайни

За филма

Държава: САЩ
Година: 2011
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Charles Pratt Jr., Sara Shepard

В ролите: Александра Чандо, Кирстен Проут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Али Гонино, Алис Гречън, Шарън Пиер-Луис, Хелън Слейтър, Крисчън Аликзандър


"The Lying Game": вечната приказка за разделени от съдбата еднояйчни близначки - интриги и измами, умножени по две...

Поредицата е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд, автор и на „Сладки малки лъжкини”. Изпълнителни продуценти са Чарлз Прат, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо и Фред Гърбър.


Модерният поглед към класическия сюжет ще заплете добродушната Ема (в ролята - Alexandra Chando) и разглезената Сътън (също Alexandra Chando) в мрежа от лъжи и интриги, които ще повдигнат редица въпроси - за съвременното семейство, социалното разделение и последиците от прикриването на истината.


След като се откриват случайно, двете идентични на външен вид момичета разбират, че са водили напълно различен живот. Разменяйки местата си, Ема и Сътън ще докажат, че не парите определят щастието – то се постига чрез искреност, близост, честност и с добри приятели. Те ще задействат верижна реакция от лъжи и каши в търсене на истината за обстоятелствата около тяхното раждане и биологичните им родители.


Но с всеки изминал ден, интригите и тайните се умножават. Съдбата им ще се преплете и ще даде ценни уроци както на тях, така и на техните приятели и близки.

Едно потапяне в света на лукса и дълго прикриваните тайни... Дали Ема и Сътън ще разкрият истината за това, какво или кой ги е разделил преди толкова много години?


Сезон II:

Сагата за близначките Ема и Сътън продължава с още повече изненади, тайни и лъжи. Наскоро откритата биологична майка на момичетата – Ребека, насърчава плановете на Сътън за семейство Мърсър. Ема става все по-близка с Тайър Рибак (в ролята - Кристиан Александър), въпреки че е привлечена от Итън. Той от своя страна започва да оправя отношенията си със Сътън. А Тед крие още много тайни, докато Кристин се бори да приеме историята му с Ребека.


Сред гост-звездите са Адриан Пасдар (в ролята на Алек Рибак, бащата на Мадс и Тайър и окръжен прокурор. Той излежава присъда за убийството на съученика на Сътън и Мадс – Дерек) и Тайър Кристофър (General Hospital), който влиза в ролята на брата на Итън – Дан Уайтхорс (скептичен полицай, който все още разследва убийството на Дерек, дори след като Алек влиза зад решетките).

В града ще се появи и още един нов персонаж в лицето на Раян Ротман (90210, Gigantic) в ролята на Джордан.


Уеб сайт: http://www.abcspark.ca/shows/lying-game

2 сезона (2011 - 2013), 30 епизода х44 мин.


От 22 юли 2013 г. по bTV. От 26 август до 7 септември 2013 г. - сезон II. От 18 август 2014 г. - повторение.

От 9 юни до 4 юли 2014 г. по bTV Lady (сезон I).

ИЗБРАНО