Екстрасенси спасители

За филма

Държава: Канада
Година: 2006
Жанрове: Риалити

Режисьор: Gregory Sheppard

В ролите: Michael Lamport (зад кадър), Jackie Dennison, Alison Wynne-Ryder, Christine Hamlett


"Rescue Mediums": Медиумите са тук, за да избавят къщи от проблемни призраци и да водят изгубени духове към светлината. Дуото екстрасенси използва уникалните си умения, за да помага на духовете да преминават отвъд, като например духа на покоен любим човек или жесток призрак, който иска да предаде съобщение на живия свят.



Още като деца Джаки и Алисън осъзнавали, че са специални. Докато Алисън се страхувала от факта, че притежава „дарбата“ и се опитвала да я потиска, за да избегне подигравките в училище, Джаки приемала, че е различна и се радвала, че умее да комуникира с духове.


В тази смразяваща поредица Алисън Уин-Райдър (Alison Wynne-Rider) и Джаки Денисън (Jackie Dennison) посещават 150-годишна сграда, която някога била убежище за сатанисти, едно семейство, което е тормозено от призраци от предишно сметище под дома им, малко квакерско градче от 18 в. с призраци, защитаващи собствеността си, и преустроена гара с вампир в мазето, който ужасява новите обитатели.



Включвайки завладяващи и вледеняващи разкази, доклади за паранормални явления и истории за обитавани от духове места, омагьосващото предаване ще ви изправи на нокти и ще ви накара да се вслушвате във всеки звук през нощта...


Уеб сайт: http://www.rescuemediums.com/


От 28 януари 2012 г. по По Zone Reality (IV сезон).

ИЗБРАНО