Романтични бъркотии

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Ricky Blitt

В ролите: Alyssa Milano, Kyle Bornheimer, Josh Lawson, Kelly Stables


"Romantically Challenged": Четирима приятели търсят любовта. Те са в началото на 30-те си години и се лутат в търсене на щастието и дълготрайната любов...

6 епизода х 30 мин.


Ребека е наскоро разведена самотна майка, адвокат, грижи се за малкото си дете. Не е излизала на среща "от времето, в което Клинтън още е бил президент"... И всъщност преди да се омъжи никога не е излизала на срещи - сега ще трябва да се научи как става това!


Най-добрият приятел на Ребека е Пери. Той има страхотни успехи в бизнеса. Но в любовта... Е, нека кажем само, че Пери се влюбва на всеки 20 минути.

Той живее с Шон – „опитващ се да бъде писател”, който зависи финансово изцяло от Пери. Шон е прекалено погълнат от желанието си да стане писател и няма никакво време за сериозна връзка. Неговите любовни авантюри продължават максимум четири денонощия. И обикновено гледа да се разкара възможно най-бързо.


В групичката е и Лиза – по-малката сестра на Ребека, която работи като учителка в детска градина. Лиза се опитва да нарани всеки мъж, който се изпречи на пътя й, за да не я нарани той.


От 24 декември 2011 г. до 1 януари 2012 г. по bTV Comedy.

ИЗБРАНО