Татуировки в Маями

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Риалити

Режисьор: Jonathan Wyche

В ролите: Katherine von Drachenberg, Darren Brass, Yojiro Harada, Ami James, Chris Nunez, Chris Garver


"Miami Ink": Един на всеки седем възрастни има татуировка. С увеличаваща се популярност сред обществото, татуировките са се превърнали в част от социалните норми и популярната култура. Но има огромна разлика между красивите, малки цветя и по-сложните и смислени рисунки, които се правят в тази индустрия.


Петима приятели и тату-артисти се местят в South Beach и отварят ателие за татуси, в което живеят, работят и се забавляват, а зрителите навлизат в колоритния, болезнен и заинтригуващ свят на изкуството на татуировките. Художниците-майстори са Ейми Джеймс, Крис Нунес, Крис Гарвър, Дарън Брас и Йоджиро Харада – те работят заедно, за да популяризират това изкуство. Поредицата ги представя на и извън работното място от сутрин до вечер и проследява техните нощни лудории.


Всяка татуировка притежава своя история, има своя причина за съществуването си, „собственикът” й има специално отношение. Клиентите на художниците варират: от 18-годишни „новобранци” до известни актьори и затворени специалисти.



Уеб сайт: http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/miami-ink.html

От 3 август 2008 г. по Discovery Travel & Living.

ИЗБРАНО