Федерални свидетели

За филма

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) David Maples

В ролите: Mary McCormack, Frederick Weller, Paul Ben-Victor, Nichole Hiltz, Lesley Ann Warren, Cristian de la Fuente


"In Plain Sight": Те са престъпници, внушителни лъжци, крадци и убийци, а понякога, но много рядко, и невинни хора. Едновременно с това обаче са и федерални свидетели, които имат нужда от постоянна защита. Точно с тази задача се заема Мери Шанън

Шанън (Mary McCormack) е щатски маршал от програмата за защита на свидетелите, която се занимава с релокацията на федерални свидетели. В Албакърки, Ню Мексико, Мери работи с партньора си Маршъл Ман (Frederick Weller) - урежда новия живот на престъпници и невинни свидетели. Хората, за които трябва да се грижи, са всякакъв вид ексцентрични и - в повечето случаи - престъпни личности. Тяхното местонахождение се променя непрекъснато, а тя е готова на всичко, за да уреди нов живот както на невинни, така и на такива, престъпили закона, но съдействали на полицията да разреши много по-сериозни случаи.


Извън службата Мери се занимава с трудното си семейство, състоящо се от зависимата й майка Джинкс (Lesley Ann Warren) и по-малката й сестра Бранди (Nichole Hiltz), като и двете живеят с нея.

Между работата и семейството Мери има малко време за приятеля си Рафаел Рамирес (Cristian de la Fuente), който е играч по бейзбол. С това жонглирането между шерифството, семейните задължения и личния живот става още по-трудно и предизвикателно...


Уеб сайт: http://www.usanetwork.com/series/inplainsight/

5 сезона (2008 - 2012 г.), епизоди х60 мин.


От 10 септември 2010 г. по Нова телевизия. От 12 декември 2011 г. до 24 януари 2012 г. - сезони III и IV. От 25 септември 2013 г. - повторение (сезон IV).


От 17 юли 2012 г. по TV7. От 16 юни 2013 г. - сезон II. От 13 май 2014 г. - повторение (от сезон I).

От 6 март 2014 г. по Кино Нова. От 14 август 2014 г. - сезон V.

ИЗБРАНО