Позволи ми да те обичам

За филма

Държава: Португалия
Година: 2009
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Ines Gomes, Patricia Mueller, Catarina Peixoto

В ролите: Мариана Монтейро, Хулия Белард, Жозе Едуардо, Жоао Кабрал, Йоахим Хорта, Мая Буут, София Никълсън, Ванеса Мартинс


"Deixa Que Te Leve": Това е историята на младата графиня на Орвието, която, уморена от светлините на прожекторите и постоянния тормоз на папараците, решава да напусне Италия и да намери спокойствие в Португалия. Там тя се подвизава просто под името Луз и се запознава с чичо си по майчина линия Октавио – собственик на важен местен хотел. Освен него обаче тя среща и Педро – момче от планината, приятел на вълците и голям защитник на природата. Любовта се заражда точно между тях двамата… макар Педро да е вече на път да се ожени за друга.



Междувременно Луз открива, че чичо й има финансови проблеми. Превърнал се в жертва на тайнствени изнудвачи, Октавио загубва правото да експлоатира един от основните термални извори, което се оказва пагубно за СПА центъра на хотела и добре дошло за неговия най-върл противник. Неговата племенница разбира това едва след неговата смърт, причинена от сърдечен удар. В завещанието си той оставя всичко на Луз, която неочаквано се оказва собственик на хотела с мисия да спечели обратно термалните извори. Остава да разберем, дали ще успее да се справи с тази нелека задача?



От 3 май 2010 г. по Diema Family

ИЗБРАНО