Закачки в космоса

За филма

Държава: САЩ / Канада
Година: 2004
Жанрове: Анимация


"Tripping the Rift": пародия на sci-fi сериали като Star Trek, забавна и секси 3D-анимация за възрастни в 3 сезона и 39 епизода. Запознайте се с чудатия екипаж на звездния кораб „Юпитер 42” и станете част от техните междугалактически приключения...


Сикс- неустоимо сексапилен андроид, въплъщаващ най-горещите мъжки представи за това понятие, секс робиня на капитана и инженер на космическия кораб.

Капитан Чоуд - рогов лилав циник, който умее да постига всичко, което пожелае чрез находчив ум и заплахи към екипажа си. Двойката - капитан и секси андроид- е заобиколена от цяла тайфа чудати същества: Гас - робот, който мрази не само себе си, но и заобикалящата го действителност; Танук - ужасно грозен, но талантлив пилот, единственият който може да накара Боб да полети с кораба; Уип - двуног паразит, който на пръв поглед изглежда като влечуго и обича просто да се мотае наоколо.


Странна банда от противоречиви образи, готова на всичко за припечелването на лесни пари, без да бъде хвърлена зад решетките.



Уеб сайт: www.trippingtherift.tv

ИЗБРАНО