„Милионер търси съпруга” - авторски формат от декември по TV7

12 октомври 2011 | 17:07 Дачев
От днес съвременните Пепеляшки могат да подават кандидатури за участие
Непознаването на живота на богатите и известни хора, които често се отдават на своята кариера и остават на заден план личното си щастие, е в основата за създаването на новото телевизионно реалити шоу „Милионер търси съпруга“. От днес, 12 октомври до средата на месец ноември 2011 г. всички дами, мечтаещи да спечелят сърцето на един богат и успял мъж, трябва да подготвят романтично писмо до главния герой и да опишат детайлно своята мотивация за участие и достигане до финал. Кандидатите могат да попълнят формата за участие на интернет адрес: www.milioner.tv7.bg или да изпращат своите писма на електронната поща: milioner@tv7.bg Няма никакви изисквания или ограничения за участие.

„Милионер търси съпруга“ е оригинален авторски риалити формат, в основата на който ще бъде търсенето на идеалната половинка - за един от най-богатите мъже в България, а именно Христо Сираков.
В борбата за „Милионерът...“ могат да участват всички желаещи дами без значение на възраст и социален статус в обществото.

„Готов съм да падна на колене и да предложа брак. На тази, която успее да грабне сърцето ми и още по-важно - тази която ме  убеди,  че не търси само парите ми“, каза Христо Сираков на  пресконференция за популяризирането на предаването, която се проведе днес в "Къщата с часовника" на столичната улица Московска 15. Бизнесменът сподели, че след много срещи накрая се връща сам у дома...
В продължение на два месеца зрителите на TV7 ще могат да проследят как Христо Сираков ще се опита да намери жената на живота си измежду избраните финалисти. По този начин предаването ще заведе зрителя в един по-различен свят – света на милионера, който въпреки всички възможности, с които разполага, често остава сам.

„Убеден съм, че на края, на финала Христо Сираков, ще предложи брак на една от участничките“ - заяви Емил Кошлуков, продуцент на риалити шоуто и съдружник на Виолета Сечкова в продуцентска къща "!no frame media". Разбира се, няма пълна гаранция за такъв финал - "годежен пръстен и церемония". Кошлуков сподели още, че идеята за формата е възникнала след поредно разочарование за Сираков, на маса в заведение.
Романтичното риалити ще докосне публиката с простия факт, че всеки от нас иска да намери своята половинка в живота - независимо какво си постигнал в материален план, самотата е еднакво мъчителна за всички и в крайна сметка най-голямото богатство е семейството.

Виолета Сечкова смята за Христо Сираков, че хората не го познават въпреки многото писания в различни медии; "той е прекрасен, романтичен човек", добави тя. "Нека намерим на човека сродна душа", призова Сечкова. Всяка жена, която иска да вечеря с него и евентуално да се обвърже, е добре дошла да участва. Тези, които успеят да го впечатлят с мотивацията си и ако съвпадат с това, което търси той, ще имат шанса да вечерят с него.
След няколко дни на сайта на предаването ще бъде представен образът на Христо Сираков и към участие се приканват жени, които са впечатлени от неговата лична изповед, а не прочели други неща за него.

Христо Сираков не отрече, че и външната красота е сред изискванията му, но че като цяло е твърде взискателен и затова сега стои сам. Привличат го очите, възпитанието, "как приказва" една жена. След първоначалния избор, по-нататък следва опознаването, дали жената го харесва и дали се грижи за него, което - по негово мнение - вече не е разпространено достойнство. Милионерът прави разлика между повърхностното харесване и дълбоката връзка, която търси.

Предаването ще бъде продуцирано от "!no frame media", а телевизонното излъчване е планирано за началото на месец декември тази година.
„TV7 и ! no frame media вървят уверено напред и предлагат иновативни и авторски продукции на българския телевизонен пазар“, сподели Надя Костова, програмен директор на TV7 и изтъкна ролята на фирмата в продуцирането на кампании като "Мис България" и "TV7 в България". Костова желае TV7 да се възприема като достоверната медия, която показва нещата откровено - такива, каквито са.

Мото на "Милионер търси съпруга" е "Приказката става реалност". Водещ ще бъде много близък до Христо Сираков човек - поради факта, че шоуто е твърде лично и близкият човек ще помага на героя да бъде по-естествен.
Излъчването е предвидено да бъде по няколко пъти в седмицата, в прайм тайм. Зрителите и приятелите на Сираков ще бъдат и наблюдатели, и съветници. Няма краен срок за първия сезон на предаването; ако има интерес, възможно е форматът да бъде продължен с други милионери-участници. Предстоят издания на шоуто от чужбина, възможно е кандидатка да вечеря със Сираков при неговите многобройни пътувания. Очаква се участието и на световноизвестни имена.

Предаването не е по чужд лиценз - то е авторско и уникално по структурата си. При подбора на кандидатките няма да бъде ползвано психологическо профилиране, а Христо Сираков лично ще оценява всяка постъпила заявка за участие.



ИЗБРАНО