През уикенда по България Он Ер

29 септември 2011 | 19:59 Дачев
Брюксел 1” - събота, 18:30 ч.
Какви санкции и глоби ще се налагат на страните, които не спазват бюджетната дисциплина. Какви нови данъци се обсъждат за въвеждане? В авторското предаване на Милена Милотинова ще научите повече за реформата в икономическото управление в ЕС, която беше приета в ЕП. Гост в предаването ще бъде ръковидителят на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова.
 
Боен клуб” - неделя, 10:30 ч.
Златното момиче на българската борба - Станка Златева разказва за пътят към успеха и трудностите, през които е минала. Гледайте в предаването сребърната медалистка от Олимпийските игри в Пекин, петкратната световна и също толкова пъти европейска шампионка.
Първото специализирано предаване в българският ефир за бойни изкуства ще ви потопи в сферата на едно не традиционно изкуство с боен аспект - санди мурти. Кой е създателят му, благодарение на кой то се практикува и у нас и какво представлява енергията „чи”?
 
Медиите On Air - неделя, 17:30 ч.
Социално зрели ли са българските медии или търсят сензацията, без да мислят за последствията? Вижте другата гледна точка за конфликта в Катуница, който се превърна в събитие на седмицата и за „Медиите Он Ер” с автор и водещ Доника Ризова.
В студиото ще говорят Георги Лозанов - председател на СЕМ, Юлияна Методиева, гл.редактор на сп.”Обектив”, Гергана Венкова, журналист в TV7 и Тодор Пройчев от „Аргументи.bg”. В рубриката „Прес ключалката” екипът на предаването гостува на колегите си от списание „България Он Ер The Business Magazine”.
 
Видимо и невидимо” - неделя, 18:30 ч.
Ражда ли пазарът монопол - темата на предаването с автор и водещ Калин Манолов. Гости в студиото ще бъдат Цветелин Цоновски - директор академична дейност във Фондацията за икономическо образование САЩ и Евгени Кънев - инвестиционен и финансов консултант.
В предаването ще видите и гледната точка за монополите и антимонополното законодателство на Натаниел Брандън, сподвижник на Айн Ранд. Очаквайте и авторския коментар на Красимир Лаков.

 


ИЗБРАНО