Петър Стойчев и Христо Стоичков също ще чистят България за ден

2 септември 2011 | 11:36 Дачев
Областите София, Ямбол и Сливен се присъединиха към акцията
Популярни и обичани българи подкрепиха инициативата на bTV „Да изчистим България за един ден”. Христо Стоичков и Петър Стойчев официално се присъединиха към акцията, като вчера участваха в почистването на екопътеката от хижа Ястребец до хижа Мусала.

"Ял, пил и хвърлил! Нищо не му коства да си вземе една торбичка и да си събере боклука, и да го остави, където трябва. Това е една инициатива, която е нужна за българина”, заяви Христо Стоичков.
Световният шампион и рекордьор по плувен маратон Петър Стойчев предаде знамето на кампанията на областния управител на София, като така символично присъедини областта към голямото чистене на 21 април 2012.
"Невъзможни неща сигурно има, но това, с което ние сме се захванали - да почистим България - е възможно и съм сигурен, че с общи усилия можем да дадем по-добър облик на нашата прекрасна държава”, каза Стойчев.

Областите Ямбол и Сливен също се присъединиха към кампанията.  С тях областните администрации, подкрепили инициативата до момента, станаха тринайсет.
Всичко за кампанията можете да откриете на адрес www.daizchistim.bg


ИЗБРАНО