”Преди обед” от септември по bTV

21 юни 2011 | 09:22 Дачев
Нов подход към любопитните теми от живота - в „Преди обед” по bTV от есента
Елена Йончева, Жени Калканджиева, Георги Тошев и Драго Симеонов са сред популярните лица с авторски рубрики в новото предаване


От тази есен - вторлата половина на септември 2011 г. -  зрителите на bTV ще прекарват часовете преди обед в компанията на ново предаване, с нови лица, авторитетни коментатори и различен поглед върху актуалните и любопитни теми от живота. Магазинно-информационното забавно предаване „Преди обед” ще се излъчва на живо всеки делничен ден по bTV, а точната дата за старта ще бъде определена от медията.
Няколко известни личности с доказан професионален успех и авторитет, сред които Елена Йончева, Жени Калканджиева, Драго Симеонов и Георги Тошев, ще водят авторски рубрики в предаването.

"Животът навън е пъстър и ние ще направим едно пъстро предаване, което да става за гледане”. С рубрика в новото предаване ще се изяви и известната с военните си репортажи журналистка Елена Йончева. Тя ще ни изненада с материали в една по-светска светлина, като ще ни разказва за успелите мъже у нас. Жени Калканджиева пък ще дава съвети как да поддържаме красотата си и да водим здравословен начин на живот. Темата за децата и майчинството също ще бъде сериозно застъпена. Драго Симеонов от "Дарик радио" е поканен да разработи ТВ сериал - ретроспекция на емблематичните събития, случили се на деня през годините. "Искам дневния ред на предаването да го строи зрителят", подчерта Захариев.
"Преди обед” ще представя историите на ярки личности, характерни със своята индивидуалност. Ексклузивно за зрителите на bTV предаването ще предложи и видеоматериали за световно значими личности - звезди, международно признати гении, творци и дейци. Сред темите, които ще бъдат представени по нетрадиционен начин в студиото, са децата, мъжете, жените, семейството, здравето, туризма.

Копродуцентът Мартин Захариев ("EyeVison") разкри подробностите за подготовката на предаването в „Тази сутрин” по bTV.  Тайна остана обаче името на водещия, макар и изтекло като информация във вестник. Стана ясно само това, че за водещ е избрана не много известна на зрителската аудитория журналистка, която обаче има сериозен опит в професията.

Предаването е копродукция на bTV и продуцентските компании EyeVision и ShortCut в лицето на Мартин Захариев и Георги Тошев.



ИЗБРАНО