Шефът на данъчните - гост на Кошлуков в неделя

28 януари 2011 | 20:46 Дачев
За СРС-тата, лекарските грешки и Оскарите – тази събота в „Уикенд с ТВ7”
Какво произвежда звукозаписната компания на Трактора? В студиото на „Уикенд с ТВ7” в събота, 29 януари, ще бъдат основните познавачи по темата – шефът на комисията за контрол на СРС в парламента - Явор Нотев, бившият директор на Бюрото за контрол на СРС–та – Бойко Рашков и генералът, винаги свързан с темата за службите -  Бриго Аспарухов.
Япония след посещението на правителствената делегация. Какво да очакваме от Страната на изгряващото слънце? Коментар на пратеника на ТВ7 в Япония – Инна Пелева.

Сашо Дойнов и Ива Николова един срещу друг. Трябва ли държавата да купува тухли и цимент, за да може ромите да си строят къщи?
След скандалите и трагедиите с лекарските грешки ще разговаряме с адвокат Атанасов за престъпната небрежност и докъде се простира тя.
Звездите от Холивуд и кой ще грабне Оскарите тази година? В студиото ще бъде киножурналистът Камен Парадов.

Тази неделя, 30 януари, в "Уикенд с ТВ ":

Замръзват ли доходите и покачват ли се ли цените? Нови изследвания на КНСБ отново слага темата на масата. Разговор с директора на Института за синдикални и социални изследвания към КНСБ - Любен Томев, с финансовия експерт в  КТ „Подкрепа“ Мика Зайкова и гледната точка на Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

За да се борим с корупцията, първо трябва да я признаем. Шефът на НАП Красимир Стефанов  за агресивната политика на данъчните през изминалата година.
ГЕРБ срещу БСП на европейския тепих. Разговор с евродепутатите Мария Неделчева и Кристиян Вигенин.
Нови светски клюки и събития от седмицата ще научите от Любомир Милчев – Денди, Вероника Виткова и Мила Иванова.



ИЗБРАНО