”Уикенд с ТВ7”: Идва ли краят на единната валута

21 януари 2011 | 15:53 Дачев
В събота, 22 януари, в "Уикенд с ТВ7" ще видите:

Вотът на доверие – убедително ли беше мнозинството? За първи път от 18 години български премиер иска вот на доверие. Защо се стигна дотук и по-стабилен ли е кабинетът днес? Разговор с участниците в дебатите – депутатите Антон Кутев от "Коалиция за България", Асен Агов от Синята коалиция и Доброслав Димитров от ГЕРБ.

Идва ли краят на единната валута? Светът излиза от кризата, а Европа като че ли продължава да затъва. Има ли нужда България от въвеждане на еврото? Тези теми ще обсъдим с експертите Петър Ганев и Емил Хърсев.

Време ли е да въведем ред в медиите? Отново в челен сблъсък неотразимите Ива Николова и Сашо Дойнов.

След хулиганските прояви в Народното събрание с адв. Стефан Атанасов ще разговаряме за обществото и хулиганството.

За премиерата на „Зимна приказка“ разказват  режисьорът Маргарита Младенова и актьорът Явор Бахаров.

Тази неделя, 23 януари, в "Уикенд с ТВ7" очаквайте:
Обществените нагласи след скандалите. Какво показват изследванията за настроението на българите днес? В студиото ни ще гостуват социолозите Юлий Павлов и Кънчо Стойчев и политологът Румяна Коларова.

Идва ли краят на клиничните пътеки? Ще въведем ли най-после електронно здравеопазване и в България? Има ли криза с животоспасяващите лекарства и защо населението у нас намалява, а настанените в болници се увеличават? Интервю с министъра на здравеопазването д-р Стефан Константинов.

В „Реплика-дуплика“: каква е политиката на правителството през погледа  на младежките организации на ГЕРБ и БСП. В дебат по темата Любомир Дреков и Светлана Такева.

Какъв е нощният живот на звездите и още светски клюки ще научите от Любомир Милчев Денди, Вероника Виткова и Мила Иванова.



ИЗБРАНО