Драго Чая и кака Лара в ”Полет над нощта”

8 декември 2010 | 14:36 Дачев

Драгомир Драганов и Лазарина (Лара) Златарева са новите лица в късното предаване на БНТ 1 “Полет над нощта”. Те са част от промените, които въвеждат новите шефове на телевизията в програмната схема.
“Предложението дойде от Севда Шишманова и Вяра Анкова преди повече от месец. И двамата с Лара имаме опит в правенето на телевизия, минали сме през всякакъв вид формати”, разказва Драго Чая пред 24 часа. “Полет над нощта” е своеобразно място за среща на българите по света и ние сме с голяма амбиция да раздвижим тази аудитория”, добавя Драганов.

Той и Кака Лара са подготвили нова рубрика - “Междинно кацане”. В нея ще показват какво се случва в нощния музикален живот в страната.
Двамата започват още този петък. Темата им ще е “Идват старите приятели”. За свои гости са поканили съученика на Кака Лара - актьора Камен Донев, както и певицата Богдана Карадочева. Тя ще представи свои нови песни, както и ще разкаже спомени за старите си приятели.

През октомври 2009 г. агенция "Блиц" спекулира, че с уличаването на съпруга на Лара - Владо Береану като сътрудник на Държавна сигурност, тогавашният генерален директор Уляна Пръмова коренно е променила държанието си спрямо него. Предаването на Лара Береану „Всички пред екрана” е свалено от ефирно излъчване, договорът й като началник отдел "Връзки с обществеността" не е подновен. През сълзи, Кака Лара сподели на 1 октомври 2010 г. в предаването „На кафе“, че бракът й се разпада и потвърди пред списание "Story", че разводът й с известния журналист предстои.
Драгомир Драганов получи прякора си като водещ на сутрешното неделно токшоу "Чай" по БНТ, което бе спряно в началото на осмия му сезон в края на септември 2007 г. След това той води предавания като музикалното риалити "Евро БГ Визия", а през 2009 г. - проекта "Златните песни на Златният Орфей".
Миналата година в интервю Драганов, който след месец навършва 40, афишира близкото си приятелство с Лара, с която много често ходели на театър и на кино.

Досегашните водещи на предаването Деси Добрева и Виолета Драганова са в САЩ, информира още "24 часа".
 



ИЗБРАНО