Виктория Бехар - продуцент на десетилетието, bTV

18 ноември 2010 | 21:11 Дачев
Люба Ризова получи от екипа си наградата "Лидер на десетилетието"
На специално събитие тази вечер в столичния Sofia Live Club бе отбелязана 10-годишнината от старта на bTV Новините. на 18 ноември 2000 г. е осъществено първото излъчване от сдградата на НДК.

Водещият на честването Венелин Петков обяви награди за изминалите десет години, вместо традиционните годишни награди на националната медия.
Първо директорът "Новини и актуални предавания" на bTV Медия груп Люба Ризова връчи наградата "репортер на десетилетието" на Миролюба Бенатова - плакет във формата на телевизионен монитор. Директорът на "bTV Новините" Виктория Бехар честити на Валентин Николов званието "оператор на десетилетието". Красимир Минев връчи наградата "спортен репортер на десетилетието" на Петър Бакърджиев.
Единствената годишна награда бе за "уеб репортер на годината" и тя отиде при Вергиния Николова ("доктор Верджи"). Тя е най-активният блогър на btv.bg, като дава ценни съвети на потребителите в здравния блог.
Главният оперативен директор на bTV Медия Груп - Вики Политова - обяви и най-престижната награда: "продуцент на десетилетието", след което я връчи на Виктория Бехар. Тя отскоро е директор «Новини и актуални предавания» на bTV, но през изминалите 10 години работи като изпълнителен продуцент на bTV Новините.

Извън сценария, на сцената се качи Юксел Кадриев и от името на работещите в Новините обяви за "лидер на десетилетието" своя ръксоводител, Люба Ризова.

Сред присъстващите над 200 души нашият човек Дачо Дачев (Дир.бг) забеляза министър Цветанов, политици от НДСВ (Христина Христова, Даниел Вълчев, Соломон Паси със съпругата си Гергана Паси), модния дизайнер Евгения Живкова, спортисти, сегашни и бивши водещи на различни предавания на bTV. Известният рекламен и медиен бизнесмен Красимир Гергов бе в компанията на социолога Кънчо Стойчев, присъстваха още председателят на СЕМ Георги Лозанов, генералният директор на БНР Валери Тодоров, шефът на АБРО Гриша Камбуров, новото лице на неделната публицистика на bTV Лора Крумова.
Повече информация за събитието ще бъде достъпна през утрешния ден.


ИЗБРАНО