Galia замества Албена Михова във „Великолепната шесторка”

1 ноември 2010 | 12:27 Дачев
Данчо Караджов и Мариана Векилска ще се включат в ромската вечер с атрактивно изпълнение
Утре вечер, 2 ноември във „Великолепната шесторка” от 20.00 часа по bTV участниците от първия сезон Мариана Векилска и Данчо Караджов ще се включат в ромската вечер не само като съветници на звездните дуети, но и с изпълнение на хита „Чае Шукарие”. Партньорката на айдъла Тома - Албена Михова - се налага да отсъства заради представление, но ще бъде замествана от поп звездата Galia (Галина Курдова от бившия дует „КариZма”). Galia ще пее ромска песен за първи път именно в благотворителното шоу на bTV.

Специално видеоизявление в подкрепа на Теди Кацарова ще направи Мистър Турция Мерт Калъч.
От екипа на „Глобал филмс” предупредиха, че е възможно по време на утрешното предаване музикалният директор Ачо Заберски да е с мускулна треска. Причината за това е тежката тренировка по висок скок, която той направи с Йорданка Благоева. Видео от нея зрителите на bTV ще видят във вторник вечер във „Великолепната шесторка”.

Основен акцент в предаването отново ще бъдат историите на деца от дома в Шумен, които показват защо всяко дете трябва да расте в семейство. Зрителите ще се запознаят със съдбата на две сестрички, изоставени в институцията, както и с историята на техния брат.



ИЗБРАНО