Ирина Флорин проговаря в рубриката „Преди и сега” в ”Антракт”, Pro.bg

7 септември 2010 | 18:21 Дачев
От тази сряда екипът на „Антракт” влиза в личната страна на хората, които се занимават и създават изкуство. Певицата Ирина Флорин е първият гост в новата рубрика „Преди и сега”, която ще се излъчва всяка сряда.
Рубриката ще има за цел да среща зрителите на медията с творци, които ще разкажат живота си, преминавайки през творческите си възходи и падения. Всичко това с много видео и снимки личен архив, част от които ще се показват за първи път пред широка аудитория в ефира на PRO.BG.

Първи гост в рубриката ще бъде певицата Ирина Флорин. За първи път тя ще говори открито за пътя си от село Геген, Плевенско, до клубната сцена в София. Изпълнителката на „Цвят лилав” отваря личния си видео архив, за да покаже визуалните и музикални трансформации, през които минава през годините. Тя ще повдигне завесата за някои любопитни подробности около историята на видеоклиповете и хитовете си през годините, срещите и съжителствата с талантливи творци. И не само за тях, но и за мъжете, влиянията и музикалните стилове, които я променят.
Изненадващо Ирина признава, че за нея най-талантливият български театрал и актьор е Мариус Куркински. „Ако имаше шанса да се роди някъде другаде, днес той щеше да е част от културния афиш на Европа”, категорична е певицата. Тя признава, че Мариус й е фаворит не само защото е участвал в хита й „Пътуване”, но и защото всичко, до което се докосне през годините се превръща в изкуство.

В предаването Ирина ще представи и последния си хит „Копринена жена”, който вече месец оглавява българските класации. А относно личния си живот ще сподели какво е да си сама, но не и самотна, как живее със сина си Георги, който скоро ще бъде абитуриент.

„Антракт” се излъчва всеки делничен ден от 08.00 часа в ефира на PRO.BG.



ИЗБРАНО