“Модна фиеста Албена” по MSAT

7 юни 2010 | 19:50 Дачев

Вече десета години в морския курорт Албена авторката на предаването “Цветно” по MSAT, Мариана Аршева организира най - голямото модно събитие на България - “Модна фиеста Албена”. Тази година събитието ще се проведе от 16 до 20 юни.

Над 60 известни модни къщи ще покажат своите последни колекции. В продължение на 5 последователни вечери, във вариете-театър “Албена” ще се представят елегантните облекла, а сутрин са ревютата на плажни костюми и аксесоари, които ще видят посетителите на най-атрактивните басейни в комплекса.
Модната фиеста стана запазена марка на курорта "Албена" и превърна комплекса в лятна столица на модата. Моделите и манекените, участващи в модната фиеста, са едни от най-известните лица в България. Първият ден от фиестата ще стартира с презентация на комплекс Албена.

Преди този фестивал, на 11 и 12 юни ще се състоят "Вечери на модата 2010" в Гранд Хотел "Варна". Тази година лице на модното шоу и своеобразен шеф на изявите е красивата Жасмина Тошкова, модел на агенция XGround и известно телевизионно лице ("Риск печели, риск губи", "Сделка или не", "Колелото на късмета").
В модните презентации ще участват някои от най-интересните родни дизайнери и модни къщи.  Първата вечер от модното шоу ще представи цели авторски колекции на Коралия с дизайнер Венета Василева, бутик Азалия, Романтика фешън с дизайнер София Борисова и бельото Тони Ланс. В събота ще бъдат представени колекции на Рома фешън - модерни и автентични костюми от балканските страни, Ветейда, 2Morrow, Ефрадин ателие, бански костюми Делфина, чорапогащи Магдалена, бельо Sharin, аксесоари 4АРК, Tiffi - елегантни следобедни тоалети, Ромина фешън с колекция Златна есен, мъжки костюми Richmart, Фортуна стайл 75. Финалът на купона ще бъде с булчинските рокли на дизайнерката Дени Петкова. Постановката на шоуто е на Амалия Тинчева.
. Има

 



ИЗБРАНО