Петя Дикова посреща майка си в Арт-трафик

6 март 2010 | 18:18 Дачев

На 8 март в културната къща на Pro.bg ще видим актрисата Аня Пенчева в ролята на майка, която ще сподели табутата в живота си
Българският секссимвол Аня Пенчева ще посети предаването след продължителни покани. Изборът й за гост точно в международния ден на жената не е случаен. Водещата Петя Дикова едва ли ще успее да се дистанцира от връзката майка-дъщеря, но със сигурност зрителите могат да очакват едно изключително лично интервю.
Дъщерята на Аня Пенчева е приготвила доста интересни и провокативни въпроси. Зрителите ще научат - какво се е случвало с Петя, докато майка й е била на снимачните площадки, какво е да градиш кариера в България, мнението на звездата за отнемането и даването в случаи, когато дете има известни родители и др. Вечният въпрос също няма да бъде подминат, а именно - дали етикетът „сексимвол” е пречил на актрисата през годините и дали знае какво е причинил този етикет на семейството й.

Аня ще сподели още защо се скри след участието във „Вип брадър”, какви са нейните депресии, свързани с годините, кои са темите – табу, които би споделила само пред дъщеря си, колко пъти е сънувала, че е в Холивуд. Противно на очакванията актрисата ще заяви, че чете много, ще разкаже за своите непознати страни, ще сподели кои са най-добрите й приятелки, ще сподели свои кулинарни умения и чувството си за хумор.

За какво ще се извини Аня Пенчева на дъщеря си? И обратно, ще се извини ли Петя Дикова на своята майка? Отговора на тези въпроси ще научим от „Арт-трафик”, 8 март, 10:00 часа в ефира на PRO.BG.



ИЗБРАНО