Pro.bg: Риалити форматът „Новото лице” е пред финал

13 септември 2009 | 20:06 Дачев
В понеделник, 14 септември, започва финалната права в риалити формата на предаването „Градски легенди” – „Новото лице”. Кои са 6-те души, които ще се борят за първото място и кога ще е финалът?

Шестимата желаещи да станат част от екипа на „Градски легенди” ще имат възможността да водят предаването, в което историите се раждат. Георги, Виолина, Вяра, Петър, Елена и Елизабет ще се срещнат с някои от най-популярните лица у нас и ще се опитат да разберат от първа ръка най-новите клюки за тях.

Първи на стола на Вили Сечкова сяда Георги-Готи. Бившата мутра има отговорната задача да задава неудобни въпроси на Лора Караджова. От интервюто с нея зрителите на „Градски легенди” ще разберат дали гаджето на Део е повредило най-скъпата китара на баща си, и как любимият й е приел снимките й в „Плейбой”. Също така ще стане ясно как се е чувствала Лора, след като са обрали дома й и са я нападнали в ЮАР, докато Део е участвал във „ВИП Брадър”.
Във вторник Виолина ще се срещне с Цецо Елвиса. Красавицата ще се опита да разбере дали певецът не е сложил газова уредба на лъскавия си Кадилак и през какви проблеми са преминали Цецо и съпругата му в САЩ.
В сряда Бети ще проведе откровен разговор с Лиана. На финала фолкпевицата дори ще покаже част от системата си за упражнения, която наскоро издаде на DVD.
Водещ на „Градски легенди” в четвъртък от 17.50 ще бъде Вяра. Тя ще се срещне с хитовия изпълнител Крум. Пред Вяра Крум ще сподели повече за най-тежкия момент в живота си – смъртта на майка му. Освен това ще сподели за гафовете на сцената, докъде стига любовта на фенките и защо предпочете фолка пред попа.
В края на работната седмица на стола на Вили ще седне Елена. Тя ще се срещне с вдовицата на Дими от „Сленг” – Ива Екимова. В откровен разговор с Ели Ива ще разкаже как преживява болката от трагичния инцидент и с какво се занимава в момента.
В събота от 21:30 Петър от Несебър ще се опита да разбере най-интересните клюки около Джина Стоева. За първи и единствен път певицата ще даде отговор на въпроса, който само Пепи й е задавал – вярно ли е, че е неизлечимо болна.

В неделя е Големият финал на „Новото лице”. Той стартира в 21:30 с обзорен епизод, в който зрителите на PRO.BG ще могат да си припомнят как се представиха шестимата финалисти с възложените им задачи. Веднага след това стартира грандиозното шоу, в което ще бъде избрано новото лице на предаването, в което историите се раждат.
„Градски легенди” се излъчва от понеделник до петък, от 17:50 и в събота и неделя от 21:30 часа по PRO.BG.


ИЗБРАНО