6 номинирани жени във VIP Brother

31 март 2009 | 16:12 Дачев
Андрей Слабаков влиза във VIP Brother 3 като гост-звезда и ще остане две седмици!
VIP съквартирантите ще пеят в дуети с големи български звезди

Снощи в къщата се проведе втората седмична битка Футбол и бяха излъчени вторите за сезона номинации – само жени, при това шест, всички в къщата с изключение на сестри Бакалови! Утре вечер 6-те номинирани ще изнесат концерт на живо от сцената на VIP Brother 3. Отново утре във VIP Brother 3 ще влезе и новата гост-звезда – Андрей Слабаков, който ще прекара в шоуто две седмици.

Кой кого номинира? Азис – Софи Маринова (защото ‘сестра му’ линее без Дачо) Камелия – Мария Гроздева (без конкретна причина)

След победата на Саша Антунович в битката Футбол, той получи правото да спаси 8 съквартиранти. Е, това бяха всички мъже в къщата заедно със сестри Бакалови. Така номинирани се оказаха Софи, Аня и Пипи, Мария, отново Кристияна и ... Гала Ясно е, че този четвъртък от къщата на VIP Brother 3 със сигурност ще си тръгне жена!

Артистична мисия Утре вечер ще станем свидетели и на третата артистична мисия във VIP Brother 3. Според нейните правила шестте номинирани съквартирантки ще изнесат концерт в дует с някои от най-големите български звезди. В помощ на номинираните ще се притекат: Орлин Горанов в дует с Аня Пенчева. Камелия и номинираната от нея Мария Гроздева Орлин Павлов и Петя Дикова Наско от БТР и Кристияна Вълчева. Най-после ще се сбъдне и желанието на Софи да види Дачо... Нейният любим ще й партнира в дует от сцената на VIP Brother 3. Единствено Гала няма да пее на сцената. Нейната задача ще е да напише текст на песен, а някой от останалите съквартиранти да представи песента й на сцената.

Гост-звезда Също утре вечер в къщата ще влезе и следващият VIP гост. След Румен Луканов, Азис и Камелия, това ще бъде режисьорът с пиперлив език – Андрей Слабаков. Прочут с чувството за хумор и един от „злите езици” в Big Brother 3, Андрей ще остане в къщата цели две седмици.

Колко пари ще съберат съквартирантите утре? Какви са настроенията в къщата след номинациите? Как ще се справят съквартирантите с песните и сценичната треска? Кои ще се спасят от елиминации? Как ще се промени къщата след влизането на Андрей Слабаков?

Междувременно Мис България 2009 Антония Петрова даде интервю за Dir.Bg след излизането си от Къщата. Тя каза, че е напуснала, за да учи и да вземе последните си изпити в специалността "Право", която сега завършва. "Всичко останало са спекулации" - каза Антония. Тя заяви, че в Къщата е положила основите на бъдещи приятелства с някои от звездите, но сподели, че едва ли ще е много активна на светските партита, тъй като има по-важни неща, с които да се занимава.
По отношения на петицията, изпратена от Facebook група до организацията на световния конкурс, Антония каза, че това не я притеснява и че същите тези хора е трябвало да се обединят преди, а не след конкурса и да изберат своята фаворитка.


ИЗБРАНО