”Рандеву” по Канал 3 с народната лечителка Мария Асенова

23 март 2009 | 19:17 Дачев
В предаването ”Рандеву” на Канал 3 ще станете свидетели на разговор между водещата Деси Жаблянова и Миро, който започва с информацията, че записва английска версия на хитовото си парче „Губя контрол” и ще се стигне до там, че на провокативен интимен въпрос той отговаря: Да, моят е най-големият! А какво очаква да се случи след това признание? – Само хубави неща!

В предаването гостува и народната лечителка Мария Асенова, която споделя интересни неща около поп-фолк звезди като Ивана, Галена и Валя. Лечителката цаявява, че помага и се грижи за много политици, а един такъв, за когото се грижи от три години, щял да стане скоро министър председател!

Ще видите и най-интересните акценти от промоцията на Тони Стораро, по време на която камерата на Канал 3 улови в една компания Галена с половинка й Галин, Десислава, Бони... Пред зрителите на Канал 3 Десислава потвърди, че е в добри приятелски взаимоотношения както с бившия си мъж Галин, така и с Галена.

Предаването се излъчва в понеделник (довечера в 19 ч.), вторник (13 ч.), петък (23 ч.) и неделя (20 ч.). Автор и водещ: Десислава Жаблянова.


ИЗБРАНО