„Това го знае всяко хлапе“ падна от ефир

23 февруари 2009 | 18:40 Дачев
От днес bTV свали от програмната си схема „Това го знае всяко хлапе“ чрез неподновяване на лиценза, а през април слага на негово място ново токшоу. Това потвърдиха преди дни от пресслужбата на първата частна национална телевизия. От медията уточниха, че искат в този часови слот – 18-19 часа - да наложат съвсем нов формат и той да не е игра. Причината е, че това е изчерпан за този часови отрязък формат, а пък и на него по същото време наблягат конкурентните медии.

Последните епизоди на играта, която беше продуцирана от фирмата на Иван Христов и Андрей Арнаудов „Междинна станция“, бяха през изминалата седмица. От днес на мястото на сваленото предаване се излъчват повторения на шоуто „Комиците“. Те ще вървят до края на март, докато новият проект бъде изцяло готов.
От медията са заявили, че новото токшоу ще бъде форматно и ще продължава един час, ще се излъчва всеки делничен ден.

В телевизията все още обсъждат предложените варианти за шоу. Единият от тях е на бившия главен сценарист на „Шоуто на Слави“ Росен Петров. Шоуто ще бъде съвместен проект между компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков „Дрийм тийм“ и собствената фирма на Петров - „Медия Тайм“.

Иван и Андрей подготвят друг проект за шоу по bTV. То ще бъде вечерно и ще стартира най-вероятно през есента.


ИЗБРАНО