Вилфред Мартенс с ексклузивно интервю за ВВТ

17 февруари 2009 | 21:06 Дачев
Тази сряда в предаването “Въпроси и отговори” специално за зрителите на ВВТ президентът на Европейската народна партия Вилфред Мартенс ще даде ексклузивно интервю. Водещият Никола Николов ще зададе наболелите въпроси след срещата на президента на ЕНП с всички председатели на партиите, които членуват в ЕНП – СДС, ДСБ, Демократическата партия и двата земеделски съюза.

Президентът на ЕНП ще изрази позицията си по въпроса за изборите за европейски и български парламент да бъдат комбинирани. Само финансовата криза ли е мотивът за общи избори или има и причини да изрази това мнение по време на гостуването си у нас?

В останалата част от предаването „Въпроси и отговори” водещият ще зададе наболелите обществени въпроси – ще приемат ли потребителските организации офертата на ЧЕЗ за поевтиняване на тока, ако се запази тримесечното отчитане на електромерите? Отговор на този въпрос ще търси от двете страни водещият на “Въпроси и отговори” Никола Николов тази сряда от 21:10 часа по ВВТ. Вашите въпроси ще можете да зададете в ефир на директния телефон.


ИЗБРАНО