“Бригада Нов дом” се завръща на 25 февруари

5 февруари 2021 | 00:26 Дачев
Звезди се включват в каузите на позитивното социално предаване
 
Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“, “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV на 25 февруари (четвъртък) от 21:00 ч. С това петият сезон на проекта продължава, след като миналата година от него бяха излъчени само 3 издания - от 27 февруари до 12 март 2020 г., след което бе въведен първият коронавирусен локдаун у нас.
В единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване, цяла плеяда любими български звезди ще се включват в каузите му и ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов. 
 
Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект, променил съдбата на повече от 62 семейства и възвърнал блясъка в очите на над 160 деца досега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана. Емоционално предаване този сезон ще насочи светлините на прожекторите и към децата със специални потребности, които заслужават да имат равен достъп до образование.
 
На 25 февруари ще започнем оттам, където спряхме” - заявява с усмивка водещата Мария Силвестър. 
В епизодите преди пандемията Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост-звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба. 
 
В новите епизоди на “Бригада Нов дом” ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди, сред които журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, Павел и Венци Венц и много други. Всички те, а и всички пред малките екрани, ще станат съпричастни както на болката, така и на радостта в очите на участниците, защото “Бригада Нов дом” подарява много повече от ремонтиране на жилища. Тя успява да изпълни със смисъл и съдържание думата ДОМ, да върне надеждата и да преобърне съдбите и вярата на героите в доброто. 
 
“Бригада Нов дом” отново ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по bTV, а най-големите фенове на предаването ще могат да намерят ексклузивно съдържание и на неговата уеб страница (btv.bg/shows/brigada-nov-dom).


ИЗБРАНО