Четиримата финалисти във ”Фермата” 2018 са ясни

14 декември 2018 | 22:06 Дачев
Преди броени минути Деян Каменов-Дидо стана четвъртият финалист във "Фермата", след като победи в елиминационна битка Нури Семерджиев. При равенство 3:3 в останалите двубои, успех на Дидо донесе съревнованието в алманаха.
 
Вчера - в четвъртък, емигрантката в Лондон Росица Йончева отстрани във вътрешен дуел смятаната за фаворит за финала Александра Пенова, младата филоложка от Пазарджик, и стана третият сигурен финалист.
Росица спечели две от общо три битки срещу 25-годишната Александра и се нареди до другите двама финалисти – Роман Банев и Ваня Стамболова, които спечелиха мястото си след вот на всички участници в четвърти сезон.
 
Избирането на най-достойния фермер тази неделя ще може да бъде проследено за първи път през обектива на 360-градусова камера в уебсайта на предаването fermata.btv.bg, което ще даде на зрителите ексклузивен поглед на живо към всичко, случващо се пред и зад кадър. 
 
Кой от четиримата финалисти ще спечели подкрепата на зрителите и ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на живо на 16 декември, от 20.00 часа, по bTV. Равносметката преди финала е, че до него стигнаха двама емигранти (Росица и Роман) и двама живеещи в България, при това от квотата на популярните лица (Дидо и Ваня Стамболова). Така на финала отиват по двама представители от двата отбора, с които започна шоуто на 7 септември – на българите, които живеят тук и на българите, емигрирали в чужбина. Достигането до финал на известни личности също е прецедент в сезоните на предаването.


ИЗБРАНО