Аделина Радева и Виктор Николаев в ”Откраднат живот”

12 ноември 2018 | 11:27 Дачев
Нежни и болезнени нюанси на истината ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди (37-40) на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ тази седмица от 20 ч. по NOVA.
 
Именно отстояването на позицията и честта на МБАЛ „Св. Кирил“ ще отведе професор Цонев в сутрешния блок на телевизията. В студиото той ще бъде посрещнат от Аделина Радева и Виктор Николаев, които ще се появят в познатото амплоа, за да обсъдят обвиненията на министър Чакъров към директора на болницата.
 
„Харесвам сериала, гледам го и се вълнувам, че съм част от него с тази малка роля. При нас е лесно, защото играем себе си и това, което правим всеки ден. Различното е колко много хора има в студиото, колко много дубъла се правят на едно и също нещо, на една и съща сцена и реплика“, сподели водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева, която се присъедини към гост-звездите на сериала. 
 
Двамата с Виктор Николаев убедително влязоха в полемика с готовния за конфронтация професор.
„Беше голямо удоволствие точно с актьор като Владо Пенев да направим тази сцена. В сутрешния блок идва проф. Асен Цонев и обяснява един механизъм, на който сме били свидетели. Сценарият е много реалистичен: как някой се опитва да злепостави чрез невярна информация друг човек и по този начин да манипулира“, допълва Виктор Николаев.
 
* * * * * * *
 
В утрешната вторник вечер, зрителите ще станат свидетели на последствията от причиненото насилие върху доктор Огнянова. Критичната ситуация ще повлече много от лекарите в отделението, които ще научат за случилото се. 
 
Доктор Стаменова ще бъде похитена поради неподозирани обстоятелства. Сестра Райкова ще бъде искрена с доктор Карагьозов както никога досега... какво ще се случи с двамата?


ИЗБРАНО