Рая Пеева за жените в киното

31 октомври 2018 | 12:56 Дачев
Актрисата Рая Пеева ще води предаването „Като на кино“ тази събота, 3 ноември 2018 от 12:30 ч. по bTV Cinema
 
Токшоуто ще е посветено на жените в седмото изкуство. 
Рая Пеева ще разкаже за  първата си кинороля - във филма за Лея Иванова "Пеещите обувки" (2016), както и за участието си в сериала „Скъпи наследници“. Рая говори още за нейните вдъхновителки и за майка си, актрисата Красимира Демирева („А сега накъде?“, 1988).
 
Още в предаването:
 
Боливудската звезда Ниту Чандра, успяла да пробие и в Холивуд, даде специално интервю - пред Мариета Мелроуз тя разказва за пътя си, за ролята на жените в киното, за това, че не е необходимо да си просто красива, а навреме да се сменяш ролите.
Според Чандра, днес да си звезда означава много повече да си в социалните мрежи, да си част от телевизията и да търсиш публичност, която надхвърля просто правенето на една добра роля на година в успешен филм.
 
От Рим е специалното интервю на Георги Тошев с Елжана Попова, звездата от 80-те години, която днес създава италиански кинозвезди като преподавател в Академията за актьори в Рим. 
 
„Като на кино“ ще покаже и как е променя през различните си периоди и възрасти една от съвременните икони на киното – Кейт Уинслет.


ИЗБРАНО