”Хора” на AMC с трети сезон от 8 октомври

25 септември 2018 | 12:16 Дачев
AMC обяви, че драматичният сериал “Хора” ще се завърне със сезон 3 на 8 октомври 2018 г. (понеделник) в 23:00 ч.
 
Фантастиката представя поглед върху технологичната еволюция и нейното въздействие върху обществото. Новият сезон се разгръща в мащаб, по-голям от досегашните и се състои от 8 епизода. Заснет е в "паралелна действителност" и изследва това, което се случва, когато границите между хората и машините се размиват.
 
Една година след първите проблясъци на съзнателността, силно разредената и потискана популация на синтовете се бори да оцелее в свят, който ги мрази и се бои от тях. В разединената Великобритания синтовете и хората се мъчат да сключат един нелек мир, но когато в обществото на синтовете започват да се появяват пукнатини, надеждите за стабилност са поставени под заплаха. 
 
На фона на политически хаос, етичните проблеми на пробуждането на новия вид изпъкват на преден план в многопластов сюжет. Докато семейството на синтовете продължава да се бори за правото си на оцеляване, Джо, Лора и децата им Мати, Тоби и Софи се опитват да преодолеят катаклизмите от последния сезон.
 
Изпълнителни продуценти са Kudos, Wild Mercury Productions и Matador Films. Третият сезон се излъчва във Великобритания от Channel 4, а в САЩ, България и други държави - от AMC.


ИЗБРАНО