Втори извънреден старт на ”Фермата”

9 септември 2018 | 09:41 Дачев
Първи дуел и нови битки, Йордан Йовчев влиза като специален участник
 
След втория извънреден старт на шоуто в понеделник, 10 септември от 20:00 ч., „Фермата: Съединение“ ще се излъчва всеки делник от 21 ч. и всяка неделя от 20 ч.
 
Извънреден дуел очаква участниците във „Фермата“ 4, а в шоуто влиза специалният участник – спортната легенда Йордан Йовчев. Неговата роля на вдъхновител и обединител на фермерите ще бъде от ключово значение за сезона в мисията за обединяване на двата отбора - на българите, които живеят тук, и на емигрантите.
Първите сблъсъци между участниците, които ще затруднят неимоверно задачата на Йовчев, зрителите видяха още в първия епизод в петък.
 
Дуелът на Арената в понеделник ще бъде между лидерите на двата отбора, излъчени с гласуване – Симеон за емигрантите и Георги за тукашните българи. 
Изгубилият този дуел няма да отпадне от шоуто, но залогът е голям - победителят от битката ще стане фермер на седмицата през първите, най-трудни седем дни. Отборът му ще получи правото да избере в коя от двете къщи да живее през първите четири седмици, както и истинско пиршество, а групата на загубилия дуелист ще трябва да се задоволи с консерви боб и русенско варено, както и да поеме чистенето на десет кубика боклук. 
 
Част от битките в първия дуел във „Фермата“ 4 ще бъдат показани за първи път в шоуто. Историческите въпроси също ще бъдат повече и ще са важна част от състезанието, в което вече има много нови правила и елементи.
 
Четвърти сезон ще бъде много по-различен от досегашните – и като условия на живот и труд, и като правила на играта, а всичко е още по-истинско, по-автентично и по-близко до реалността на българското село, разказаха на старта на шоуто водещите Иван и Андрей.  Тази година освен фермери, участниците ще бъдат и строители на двете къщи в стопанството на дядо Петко, които се нуждаят от основен ремонт, ръководен от фермера на седмицата. 
 
Една от най-важните новости в четвърти сезон е, че за първи път фермерът на седмицата ще се избира след битка.
Ратаи ще бъдат един фермер от отбора на тукашните и един от този на българите-емигранти.
 
Какъв ще е изходът от първия дуел във „Фермата“ 4 и ще успее ли Йовчев да тушира напрежението между отборите, ще видим утре след 20 ч. по bTV.


ИЗБРАНО