”Лъжливи рими” - премиерен хип-хоп сериал по Евроком

31 август 2018 | 18:11 Дачев
Лъжата и измамата превръщат две момчета в истински звезди в премиерния сериал „Лъжливи рими“ по телевизия Евроком
 
Началото на първия хип-хоп сериал е на 12 септември, сряда, от 22:00 ч.
Вижте кратък видео анонс.
 
Историята проследява приятелските взаимоотношения, семейните ценности и любовта през погледа на две момчета, които искат да станат новите хип-хоп звезди на България с цената на много лъжи и измами.
Майката на Христо е болна. Тя винаги е мечтаела нейния син да успее с хобито си да пее. Христо иска да я направи щастлива и започва да създава фалшиви музикални успехи със своя приятел Стоян. В един момент, обаче, всичко става реално и лъжата трябва да се превърне в истински, хип-хоп рими, които по-късно ще изправят двамата приятели пред проблеми, застрашаващи безнаказания им начин на живот...
 
Първият сезон на сериала се състои от 12 епизода, като всеки един от тях е с времетраене между 25-30 мин. Тринадесетата серия ще е бонус и ще бъде заснета, след като бъдат излъчени останалите.
 
„Какъв ще е финалът, зависи от зрителския интерес. Главният герой ще бъде прострелян, като в последните кадри ще стане ясно кой е поръчал покушението срещу него и дали ще оживее“ - разкри режисьорът Стелиан Димитров.
 
Трудно ли е да успееш само с талант? Колко е тънка границата между истината и лъжата, между обичта и омразата? Какво е общото между богатите и бедните хора? И какви белези остават у нас родителските грешки? 
 
Отговорите на тези въпроси ще бъдат разкрити в премиерния хип-хоп сериал „Лъжливи рими“, всяка сряда вечер от 12 септември.


ИЗБРАНО