Антология за руската династия Романови по Amazon

30 юли 2018 | 13:26 Дачев
Матю Уайнър, създателят на популярния сериал „Момчетата от "Медисън Авеню"“, е готов със своята антология за руската династия Романови - "The Romanoffs", която ще бъде излъчена по Amazon Studios в САЩ от 12 октомври. Тя обаче не разказва за последния руски цар Николай II. Действието в новия сериал ще се развива по целия свят и ще проследява осем отделни истории на хора, които се смятат за потомци на разстреляното царско семейство. 
 
„Романови“ е повече от амбициозен проект и е сниман в седем държави на три континента, като в творческия процес взимат участие таланти от Европа, Америка и Далечния Изток. Актьорският състав е направо съкрушителен и е трудно да бъде изброен. Сред обявените гостуващи звезди се открояват имената на Ноа Уайли, Катрин Хан, Мари Кей Плейс, Грифин Дън, Рон Ливингстън, Клиа Дювал, Рада Мичъл и Хю Скинър. 
 
Всички те ще се присъединят към състава на сериала, който включва звезди като номинираните за „Оскар“ Изабел Юпер и Даян Лейн, както и Марта Келър, Ерън Екхарт, Кристина Хендрикс, Аманда Пийт, Джак Хюстън, Джей Джей Филд и Пол Рейзър.


ИЗБРАНО