Последно издание на „Събуди се“ за сезон 6

27 юли 2018 | 15:46 Дачев
Този уикенд в последното издание на „Събуди се“ за сезона очакваме интересните и обсъждани теми от седмицата с актуални гости.
 
През август ще се излъчва най-доброто от шестия сезон – темите и разговорите, които предизвикаха най-голям интерес, а през септември предаването ще се завърне в ефир.
 
Краят на политическия сезон, политическите скандали и интриги ще отбележим на 28 и 29 юли 2018 г. с водещата Мирослава Иванова и анализаторите Татяна Буруджиева и Бетина Жотева.
 
Какво послание ще изпрати от Бузлуджа левицата? Очаквайте в събота пряко включване от партийното събитие на депутата Кирил Добрев.
 
Политическите теми в предаването ще продължат с  председателя на ВОЛЯ Веселин Марешки - за коалиционните битки и стабилността на управлението.
 
Диагноза "Българско Черноморие" - какво показват проверките по морето на министъра на туризма Николина Ангелкова - пряко включване в събота в „Събуди се“.
 
Гърция след огнения ад – разказ на репортера Методи Владимиров, който беше на мястото на събитието по време на бедствието.
 
* * * * * * *
 
Големият български актьор Владимир Пенев в нова роля на малкия екран и в живота. Каква? Отговора ще научите от него, в неделя.
 
Актрисата Луиза Григорова ще разкаже в предаването за най-новия си проект. Тя ще се превъплъти в образа на феномена Елисавета Логинова, с която ще се срещне в студиото - какви тайни крие Царичината дупка, ще разберем от разговора в неделя.
 
С техните камъни по техните глави - смяна на местата. Пред Ива Софиянска-Божкова застава Мон Дьо, а пред Мон Дьо очакваме изповедта на Ива.
 


ИЗБРАНО