Сезон 8 на Хаваи 5-0 от тази вечер

5 юли 2018 | 14:43 Дачев
След като от 31 май бе потворен миналогодишният сезон 7, от тази вечер от 21:00 ч. по NOVA тръгва премиерният сезон 8 (2017 - 2018 г.) на хитовата поредица "Хаваи 5-0".

Заплетени случаи, интересни разследвания, много екшън и големи изненади очакват любителите на криминалния жанр. Първата голяма изненада за почитателите на култовия сериал е наличието на нови попълнения в екипа на лейтенант Стив Макгарет.
След като в края на седми сезон Коно (Грейс Парк) се отправи към Лас Вегас, за да разследва трафика на жени, а Чин (Даниел Дей Ким) пое командването на специална полицейска част в Сан Франсиско, Стив се изправя пред предизвикателството да им намери достойни заместници.
 
Неговият избор се спира на полицай Тани Рей и бившия морски пехотинец Джуниър Рейнс. “Както и останалите членове на отряда, двамата новоприети са не по-малки особняци и крият тайни в своето минало, но именно това ги прави достойни за семейството”, отбелязва създателят на сериала Питър Ленков.
В ролята на Тани Рей влиза канадската актриса Мегън Рат (Meaghan Rath), добила световна популярност с участието си в британската фентъзи поредица “Being Human” (2011), а в образа на Джуниър Рейнс се превъплъщава новоизгряващият новозеландски актьор от самоански произход Бюла Коале (Beulah Koale)
 
Другата голяма изненада за феновете на сериала е новото амплоа, в което ще видят своите любимци Стив и Дани (Алекс О'Лафлин и Скот Каан). Двамата приятели се захващат с общ бизнес и създават собствен ресторант, което става предпоставка за много забавни ситуации. 
 
Сред гост-звездите в премиерните епизоди са Крис Ванс (спечелил сърцата на българските зрителите в телевизионната поредица “Трaнспортeр”), Винсънт Пастор (Vincent Pastore от култовия мафиотски сериал “Семейство Сопрано”) и още много известни и обичани холивудски актьори.
 
Мафиотска вендета прерастваща във война, наркотрафик, съвместно разследване с МИ-5, сериен убиец, страдащ от шизофрения са само малка част от предизвикателствата, с които трябва да се справи екипът, азрителите отново ще се потопят в криминалните екшън премеждия на елитния отряд.


ИЗБРАНО