Научно-фантастичният сериал ”Вирус” тръгва по AXN Black

3 юли 2018 | 13:07 Дачев
Играете си на Господ. Готови ли сте да платите цената?
10-те епизода на "Вирус" ("Helix" на мрежата Syfy, САЩ - Канада, 2014 г.) тръгват от днес, 3 юли 2018, по тв канала AXN Black и ще се излъчват всеки вторник от 23:00 ч.
 
Сюжет:
Сериалът проследява работата на д-р Алън Фарагут (Били Кембъл) и неговия екип от служители на Центъра за контрол и превенция на заразните болести. Учените са изпратени в арктически частен изследователски център - „Арктик Био Системс“, за да проучат неизвестен вирус. Вече на място, на Фарагут и екипът му се налага да се борят не само с неизвестния патоген, но и с местните учени, които не желаят да разкрият произхода на вируса или поне изходната точка на нерегламентираните си изследвания.
 
Нещата се влошават допълнително, когато братът на Алън Питър - един от първите заразени изследователи - бяга от изолатора, а екипът започва да осъзнава, че вирусът не само дава суперсила, но препрограмира мозъка на жертвите си, за да ги превърне в машина за перфектно заразяване.
 
Това е само началото на проблемите, с които Фарагут и колегите му ще се сблъскат. „Арктик Био Системс“ е най-модерният биологичен изследователски център, където най-големите умове на човечеството се възползват от изолацията - както екологична, така и правна, за извършване на най-опасните експерименти в преследването на невъзможното и немислимото. С високи залози, всеки преследва своите собствени цели, включително Алън и неговият екип...


ИЗБРАНО