Юношеската кримка „Ривърдейл“ от 11 юли по bTV Cinema

3 юли 2018 | 11:09 Дачев
Ривърдейл е малко градче, в което подмолният живот е в големи мащаби, а реалност и сюрреализъм са синоними. С началото на новата учебна година, всички са потресени от смъртта на всеобщия любимец Джейсън Блосъм. След този инцидент вече нищо не е както преди.
 
Какво точно се крие в тайнствената смърт на Джейсън и защо Ривърдейл изглежда като тих и сънлив град? Арчи Андрюс е все още тийнейджър, но тъжните събития от лятото го карат да осъзнае, че иска да продължи кариерата си в музиката, а не да следва стъпките на баща си. Внезапното прекратяване на отношенията му с учителката по музика обаче означава, че той остава без ментор... 
В ролята на главния герой е новозеландският актор и музикант Кей Джей Апа, който наскоро навърши 21 години.
 
Премиерният за България сериал на The CW Network и Netflix „Ривърдейл“ ("Riverdale", САЩ 2017 г.) е заснет в Канада и започва на 11 юли 2018 по bTV Cinema и ще се излъчва в ранния следобед на всеки делник (между 13 и 14 ч.), преди втория за деня игрален филм. Създателите на поредицата са известни от хитове като „Светкавицата“, „Супергърл“ и „Мъртва точка“, а в нея ще видим специалното участие на Мейдчън Еймик (Mädchen Amick), позната от „Туин Пийкс“ '2017, както и на Люк Пери от „Бевърли Хилс 90210“ (1990 г.).


ИЗБРАНО