Мария Илиева готви за гостите си в ”Черешката”

29 юни 2018 | 13:39 Дачев
Вечеря в Рим и кулинарна магия по ноти - в новата седмица на „Черешката на тортата“ ще видим:

Радина Филипова (гимнастичка),
Павел Владимиров (журналист и актьор),
Мария Илиева (певица), 
Борислав Чучков-Борко (актьор, продуцент и певец) и
Елена Карабойчева (дизайнер и актриса).
 
Плато актьорски предястия, подправени със спортна дисциплина и музикални десерти...
 
В понеделник за златен медал в кулинарията ще се състезава златното момиче Радина Филипова
Освен с чар, харизма и дисциплина, младият талант ще смае участниците и с интересни кулинарни съчетания. 5-степенното ѝ меню се състои от два вида разядки, два вида салати, леко пикантно предястие със скариди, основно с цитруси и ефирен десерт от домашно приготвено сладко с ягоди. Гостите се наслаждават на топло посрещане, приятни изненади, а музикален сюрприз е идеалният завършек на вечерта. 
Втори домакин в кулинарната седмица е Павел Владимиров.
С хумор и позитивна енергия, Павел приготвя богато и цветно меню. Съвременна интерпретация на салата Капрезе, италиански предястия, разнообразни разядки, свежо основно и неустоим десерт се борят за отличието в кулинарното дерби. За да събуди апетита на участниците, любезният домакин ги посреща с изкусително аранжирани плодове, шоколад и шампанско. Ведрата атмосфера е гарнирана с шеги, закачки и неочаквана серенада. 
 
Със слънчева усмивка Мария Илиева готви за Радина, Павел, Борко и Елена в третата вечер.
За кулинарната си магия по ноти, талантливата певица залага на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, крехко основно ястие и нестандартен десерт завладяват сетивата на гостите. Положителното настроение и сантименталните подаръци печелят сърцата на участниците, а черешката на вечерта е десерт, приготвен от победител в известен кулинарен формат.
 
В четвъртък за дебют в кухнята се бори Борко Чучков
Вдъхновен от Италия, той пренася своята вечер в Рим. Менюто му се състои от свежа салата с нар, италиански разядки и предястия, паста с морски дарове и ефирен десерт. Пътешествие до Рим, музикални портрети и кулинарни предложения са само част от изненадите, които поддържат доброто настроение на гостите в емоционалната вечер.
 
Кулинарното дерби закрива новоизгрялата актриса Елена Карабойчева.
Въпреки че е дизайнер по професия и се придържа към модните тенденции, Елена уважава българските традиции. Тя посреща гостите си с брацилова питка, популярно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно основно и домашен десерт. Уютната атмосфера в дома на актрисата, личните подаръци и фолклорният спектакъл допълват доброто настроение на участниците.
 


ИЗБРАНО