Последен ефир за Лора Крумова преди излизане в майчинство

25 май 2018 | 19:51 Дачев
В съботно-неделния сутрешен блок на NOVA - „Събуди се“, през почивните дни очакваме разговори с най-интересните и актуални гости и коментар на горещите теми от седмицата.
 
В събота вицепрезидентът Илияна Йотова ще разговаря с водещата Мира Иванова. 
 
След поредния случай на заснета корупция на пътя, в предаването гостува бившият шеф на КАТ Богдан Милчев - има ли път към съвестта на пътните полицаи?
 
 Експеримент на "Събуди се" ще покаже трудна ли е матурата за популярни лица, които отдавна са завършили училище и ще търси отговор на въпроса защо граматиката все повече ни затруднява.
 
Вечният въпрос за Еврозоната се отвори с нова сила - ще приемем ли еврото или амбициите на правителството бяха попарени от Европейската комисия. Темата коментира финансовият анализатор Кузман Илиев.
 
В рубриката "Говори с Ива" тази седмица - певицата Белослава разказва пред Ива Софиянска-Божкова за майка си, актрисата Анета Сотирова.
 
Тийн идолът и звезда от хитовия уеб сериал „Следвай ме“ – Тита ще ни заведе на абитуриентския си бал. 
 
* * * * * * *
 
Неделният ефир на „Събуди се“ ще е последен за водещата Лора Крумова преди излизането й в майчинство. 
 
В него предстои разговор с алпиниста Слави Несторов, който само преди броени дни се завърна от експедиция на Еверест. 
 
Предаването ще проследи изборния ден в скандалното село Галиче, където има балотаж след като бившият кмет Ценко Чоков беше осъден.
 
Анализатори ще дебатират и по една друга вечна тема - отношенията България - Русия и какво трябва да е поведението на първите ни мъже спрямо руския президент Владимир Путин при визитите им. 
 
Миролюба Бенатова ще ни представи учителката Правда, която вдъхнови цял клас да застане зад нея, когато имаше нужда, а в изключително откровен разговор пред Мариан Станков - Мон Дьо, Мария Бонева ще разкаже за най-страшния момент в живота си - мига, в който е залята с киселина. 
 
В студиото ще бъдат още певицата Нина Николина, композиторът Стефан Димитров и диригент Любка Биаджони.
 
В неделя очакваме още един абитуриентски бал - на близнаците на Милко Калайджиев Алекс и Антонио.
 
* * * * * * *
 
От следващия уикенд водещ и в двата дни на предаването ще е Мира Иванова.


ИЗБРАНО