„Като две капки вода“: вдъхновение и любими образи за финала

25 май 2018 | 13:00 Дачев
На 28 май зрителите ще определят победителя в шести сезон
 
След 3 месеца, изпълнени с шеметни преобразявания, автентични изпълнения и истинско шоу, идва и финалът на „Като две капки вода“. Той ще определи любимата звезда на публиката - този понеделник от 20:00 ч. по NOVA. 
 
Финалистите, които ще се надпреварват за сърцата на зрителите са Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков, а останалите участници ще покажат за пореден път артистичната си страна в дуети. 
Победителят ще получи не само адмирациите на жури и публика, но и голямата награда – чисто нов лек автомобил. 
 
Специален гост на големия финал ще бъде победителката от пети сезон на шоуто – Михаела Маринова. 
 
* * * * * * *
 
В понеделник вечер Константин ще се преобрази в големия български певец Васил Найденов, залагайки на емблематичната песен „Болката отляво“. Славин ще застане начело на Deep Purple като Иън Гилън с парчето "Highway Star" и обещанието да покаже най-доброто от своя потенциал в рок музиката. Гери-Никол ще направи микс от любими парчета на Риана. Българската R&B дива добавя, че звездата е сред любимите й изпълнители и вярва, че вдъхновението ше бъде водещо в пресъздаването на образа. Иван Юруков ще бъде Джон Ленън и ще засвири на китара една от знаковите песни на The Beatles – "Help".
 
Междувременно Боби и Златка учат танго, за да пресъздадат стъпките на Галя и Миро от „Каризма“ и видеото на „Минаваш през мен“. 
Софи и Марги Хранова пък пеят и се забавляват заедно, за да открият химията на Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън за песента "One Moment in Time".


ИЗБРАНО